Τα τρία σενάρια της επόμενης ημέρας στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής επικεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ με τα σενάρια να είναι τρία και μοναδικά.

Τα ψέμματα τελείωσαν για την διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στον ΟΦΗ και μέσα στα επόμενα 24ωρα η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά. Από την στιγμή που έχει προκηρυχθεί η Γενική Συνέλευση για το απόγευμα της Παρασκευής που θα γίνει σε αίθουσα του “Γεντί Κουλέ” πλέον ο κόσμος περίμενει τις εξελίξεις με ανυπομονησία αλλά και ανησυχία για το αύριο του ΟΦΗ.

Πλέον τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο, και κατά συνέπεια θα σημειωθούν εξελίξεις. Αρνητικές ή θετικές, αυτό είναι κάτι που θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Ενδεχομένως και αργότερα, αν και αυτό είναι κάτι που θα προκύψει από το αν θα υπάρξει απαρτία στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Καταγεγραμμένα, θετικά + αρνητικά, είναι τρία σενάρια στην παρούσα φάση. Το ένα αφορά την εμπλοκή του Φανούρη Βατσινά με τον ΟΦΗ. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενδιαφέρεται να εμπλακεί ξανά με τον ΟΦΗ και στην παρούσα φάση δείχνει να έχει την στήριξη όλων των μετόχων – όπως εκείνη εκφράστηκε στην συνάντηση της 26ης Δεκεμβρίου. Εφόσον ο Βατσινάς πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις από τους μετόχους για δεδομένη οικονομική και ηθική στήριξη τότε αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του.

Και εδώ δημιουργείται το ερώτημα αναφορικά με τις προθέσεις του Φώτη Τσάλου. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ με μια δήλωση που δόθηκε στα ΜΜΕ περισσότερο μπέρδεψε τα πράγματα παρά τα διαλεύκανε. Ο ίδιος, προφανώς επειδή θέλει να πιέσει τους μετόχους, υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να βάλει ξανά χρήματα στην ΠΑΕ κάτι που θα οδηγήσει σε οικονομικό στραγγαλισμό του ΟΦΗ με το αύριο να είναι ιδιαίτερα ζοφερό. Κανένας δεν γνωρίζει τι πρόκειται να κάνει ο Τσάλος που αυτήν την στιγμή δείχνει απομονωμένος από τους πάντες. Τόσο από τους μετόχους, όσο και από τον κόσμο – ιδιαίτερα μετά και την καυστική ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Το σενάριο με τον Φώτη Τσάλο να συνεχίζει στην προεδρία της ΠΑΕ είναι κάτι που επίσης, πλέον, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το κλίμα εις βάρος του έχει διογκωθεί αρκετά με τον ίδιο να μην δείχνει ότι μπορεί να πάρει πάνω του την κατάσταση αφού οι υποσχέσεις που μοίρασε μέχρι τώρα, δεν έγιναν πράξη – όπως τόνισαν στην δήλωση τους και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Τα δεδομένα σενάρια καταλήγουν με το πλέον δυσοίωνο – που, αυτήν την στιγμή, δείχνει να είναι εκείνο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Να μην βρεθεί καμία λύση και να ακολουθήσει “τσουνάμι” προσφυγών που θα έχουν ως αποτέλεσμα και την έξοδο αρκετών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook