ΕΠΣΗ: “Το Ηράκλειο, η Κρήτη, όλη η φίλαθλη Ελλάδα θρηνούν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Η ΕΠΣ Ηρακλείου ως πρώτο ελάχιστο φόρο τιμής στον Ευγένιο Γκέραρντ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλες τις τοπικές κατηγορίες τόσο στις 7 Ιανουαρίου, όσο και στις 13-14 Ιανουαρίου.
H ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: 
“O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, τα σωματεία, οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές και ο φίλαθλος κόσμος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ για τον θάνατό του.
Το Ηράκλειο, η Κρήτη, όλη η φίλαθλη Ελλάδα θρηνούν για το χαμό του προπονητή, του ανθρώπου που άλλαξε τη μοίρα του κρητικού ποδοσφαίρου. Του ανθρώπου – του ΦΙΛΟΥ, που ταύτισε το όνομά του με τον ΟΦΗ και έφερε μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις στο νησί.
Εκείνου που από τα χέρια του πέρασαν δεκάδες ταλέντα και ποδοσφαιριστές που κόσμησαν όχι μόνο το ελληνικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Με τον θάνατο του Ολλανδού κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο, που όμοιό του δεν θα ξαναβρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το στίγμα του, η προσωπικότητά του, η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του αποτελούν έναν μοναδικό θησαυρό και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε και να τον μεταδώσουμε στα παιδιά μας.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου ως πρώτο ελάχιστο φόρο τιμής στον Ευγένιο Γκέραρντ αποφασίζει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλες τις τοπικές κατηγορίες τόσο στις 7 Ιανουαρίου, όσο και στις 13-14 Ιανουαρίου όταν επαναρχίζουν όλες οι ομάδες τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.
Σύσσωμο το Δ.Σ. θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για να εκφράσει το ύστατο αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ και να συλλυπηθεί την οικογένειά του”…