Προπονήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης με τον Φώτη Τσάλο να ξεκινάει την αποπληρωμή των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές.

Η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ δείχνει να οδηγείται προς αποκλιμάκωση μετά την σημερινή παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ στο “Βαρδινογιάννειο”. Η προπόνηση που είχε προγραμματιστεί για τις 3.00, ξεκίνησε εν τέλει μια ώρα αργότερα καθώς προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ των αρχηγών του ΟΦΗ και του Φώτη Τσάλου.

Μετά από την συνάντηση των δύο πλευρών, ξεκίνησε η αποπληρωμή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που έχει ως σχέδιο την εξόφληση των χρημάτων που αφορούν τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο. Η αποπληρωμή των οφειλών θα συνεχιστεί, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση, μέσα στην ημέρα καθώς και την Πέμπτη προκειμένου να ηρεμήσει ακόμα περισσότερο το κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συνολικά, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρόκειται να μοιραστούν το ποσό των 50.000 ευρώ, όπως είχε υποσχεθεί ο Τσάλος στην χθεσινή επικοινωνία που είχε με τους αρχηγούς και το τεχνικό τιμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook