Η Ρόντα αποχαιρέτησε τον «δικό της» Ευγένιο Γκέραρντ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του ΟΦΗ, η Ρόντα είναι η ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομα της o Eυγένιος Γκέραρντ και οι Ολλανδοί τον αποχαιρέτησαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οι Ολλανδοί αποχαιρετούν τον Ευγένιο Γκέραρντ και φιλοξενούν στην ιστοσελίδα τους, δηλώσεις του πρώην παίκτη της ομάδας Πιέρ Βερμιούλεν με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ρόντα: “Έπαιξα στην δεύτερη ομάδα της Ρόντα και ο Ευγένιος με προετοιμάσε για όσα πέτυχα. Η συνέχεια του στην Ελλάδα δείχνει ότι είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος που είχε μεγάλες επιτυχίες”.

Και η ανακοίνωση της Ρόντα

Τον Μάιο του 1974 ο Γκέραρντ υπέγραψε στην Ρόντα ως βοηθός προπονητή ενώ είχε υπό την εποπτεία του και την δεύτερη ομάδα. Ο Ευγένιος Γκέραρντ εργάστηκε στην Ρόντα από το 1974 μέχρι το 1985 ως βοηθός των Μπερτ Γιάκομπς, Πιέτ Ντε Βισέρ, Χανς Αϊκενμπρόεκ και Φραντς Κέρβερ.

Το 1985 ο Ευγένιος άφησε πίσω του τα ολλανδικά χωράφια όταν για πρώτη φορά εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ. Αυτή ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εκείνον. Η Ρόντα εκφράζει και εύχεται την μεγάλη δύναμη σε όλους τους συγγενείς του για αυτήν την μεγάλη απώλεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook