Αυτήν την ομαδάρα θα διαλύσετε;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι και αν το ρόστερ του είχε “αιμορραγία”, τι και αν μέχρι χθες δεν ήξεραν θα παίξουν, ο ΟΦΗ των 16 παικτών έπαιξε μπαλάρα κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό κερδίζοντας μόνο με 3-0, με χατ τρικ του Μάνου, με τον κόσμο να στέλνει ΗΧΗΡΟ μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ.

Τι και αν το ρόστερ του είχε “αιμορραγία”, τι και αν μέχρι χθες δεν ήξεραν θα παίξουν, ο ΟΦΗ των 16 παικτών έπαιξε μπαλάρα κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό κερδίζοντας μόνο με 3-0 με τον κόσμο να στέλνει ΗΧΗΡΟ μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Μάνος που έκανε χατ τρικ πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ του ΟΦΗ.

Μια ομάδα με έναν “καρυδάτο” ποδοσφαιριστή και “καρυδάτους” ποδοσφαιριστές ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο των Χανιωτών πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της χρονιάς. Με πρωταγωνιστή τον Μάνο που πέτυχε τα δύο γκολ του ΟΦΗ και στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κιόλας, ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ που συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα!

Το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κριτικής από την στιγμή που ο ΟΦΗ καθάρισε το τρίποντο από το 8ο λεπτό με τον Μάνο να πετυχαίνει δύο γκολ και όλη την ομάδα να το πανηγυρίζει σαν κουβάρι! Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου κατέθεσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ μένοντας στα δύο του πρώτου δεκαλέπτου.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule