Παπαδόπουλος: “Ελπίζω σήμερα να Φωτιστούν όλοι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε οτι θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

“Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το πως ήταν η προετοιμασία μας. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και ψυχολογικά αλλά και τακτικά.

Οι παίκτες δείξανε ψυχή. Προηγηθήκαμε γρήγορα και είχαμε σωστή διαχείριση του ματς.Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Στέκομαι στους παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα. Είναι συγκινητικό.

Περιμένουμε το αύριο. Είχα πει οτι θα κάνω κινήσεις για να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε χάσει 8 παίκτες και ειδικά οι δύο τελευταίες απώλειες δεν έπρεπε να γίνουν.

Θα είμαι εδώ μέχρι η ομάδα να μπορεί να παίζει. Ακόμα και με 8 παίκτες. Ελπίζω σήμερα να Φωτιστούν όλοι. Να αφήσουν το “εγώ” τους στην άκρη. Αυτό κάνω εγώ αυτό κάνουν και ο παίκτες.

Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες για το πάθος και την αυταπάρνηση. Αν ήταν άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει.

Έβλεπα από καιρό οτι υπάρχει πρόβλημα και οτι δεν υππάρχει ηρεμία. Ακούω οτι θα βρεθεί λύση. Θέλω την Δευτέρα το πρωϊ να μην έχει χαθεί κανείς άλλος παίκτης.

Πρέπει να μην χάσουμε άλλον. Είμαστε με 20 παίκτες και οι τρείς είναι τραυματίες. Πρέπει να βγάλουμε ενημερότητα για να προωθήσουμε παιδιά. Τις τελευταιες μέρες παιζόταν η ύπαρξη της ομάδας.

Πρέπει να βρεθεί λύση είτε είμαι εγώ είτε όχι. Εγω θα φύγω τελευταίος από την ομάδα. Αν ένας παίκτης διαλέξει να κάνει προσφυγή και να μείνει θα είναι δύσκολο.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους αλλά και να έχει ρεαλιστικούς στόχους. Οι ομάδες “χτίζονται” το καλοκαίρι.

Δεν θα είναι εύκολο. Θα παλέψουμε για όσο ψηλότερα γίνεται αν καταφέρουμε να πάρουμε παίκτες. Χρειάζεται σοβαρότητα και καλή εικόνα για να πείσεις παίκτες να έρθουν.

Δεν πρέπει να επηρεάζει καταστάσεις η βαθμολογική της θέση. Αλλά μόνο να αγαπάνε την ομάδα. Αυτό μετράει”.