Και τώρα το πρωτάθλημα αλλά και η… βιωσιμότητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το Κύπελλο ανήκει στο παρελθόν για τον ΟΦΗ, που έχει αβέβαιο μέλλον, αλλά είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει το επόμενο ματς με τον Παναιγιάλειο στο Αιγιο το προσεχές Σάββατο (15.00).

Ο ΟΦΗ είπε “αντίο” στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά και την δεύτερη ήττα από τον Πανιώνιο (0-1), και η σκέψη, όσον αφορά στα αγωνιστικά, βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα της Football league το προσεχές Σάββατο (15.00).

Φυσικά η αγωνία έχει “χτυπήσει”… κόκκινο στο εξώ αγωνιστικό ρεπορτάζ όπου κάθε μέρα που περνάει η αβεβαιότητα αυξάνεται με τον ΟΦΗ να μοιάζει με.. καζάνι που βράζει. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει την πολυτέλεια του.. ροτέϊσον, λόγω του περιορισμένου ρόστερ, και θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει και πάλι όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ στα κέρδη από το χθεσινό ματς  είναι η παρουσία του Φαζού στο βασικό σχήμα, η επιστροφή του Μονιάκη, μετά από περίπου 4 μήνες αλλά και το γεγονός οτι πήραν παραπάνω χρόνο οι δυο μικροί στην ομάδας (Πλευράκης – Κοντογιάννης).

Πάντως ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το ματς με τον Πανιώνιο τα είπε όλα με λίγες λέξεις:

«Πρέπει να τελειώνει γρήγορα αυτό το βασανιστήριο. Τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Δεν εξαρτάται από μας. Τα παιδιά θέλουν να ακούσουν κάτι καλό. Δεν είναι μόνο, το οικονομικό για αυτούς. Πρέπει να δούμε και την προοπτική της ομάδας.

Δεν μπορεί όμως να βγεί ένα πρωτάθλημα με 15 παίκτες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook