Διοίκηση Πρωτοδικείου στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Απαρτίζεται από επτά άτομα (Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομυτάκης, Γιώργος Αλετράς, Δημήτρης Αποστολάκης, Χάρης Κοντοπυράκης, Μάνος Γουρνιεζάκης και Γιάννης Μαρκουλάκης) η οποία θα προκηρύξει εκλογές.

Μετά την παραίτηση του Φώτη Τσάλου η κίνηση αυτή ήταν μονόδρομος και η Διοίκηση που εγκρίθηκε θα “τρέξει” τις εξελίξεις ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Δευτέρα, όπου και θα προκηρυχθούν εκλογές.

Έτσι με την έγκριση των Μετόχων, στο μεταβατικό σχήμα βρίσκονται πλέον οι Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομυτάκης, Γιώργος Αλετράς, Δημήτρης Αποστολάκης, Χάρης Κοντοπυράκης, Μάνος Γουρνιεζάκης και Γιάννης Μαρκουλάκης.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

“Με μια 7μελη διοίκηση Πρωτοδικείου θα συνεχίσει την πορεία της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η προσωρινή διοίκηση την οποία και απαρτίζουν γνωστοί φίλοι της ομάδας,  ορίστηκε την Πέμπτη (11/1) το πρωί και ο αποκλειστικός της ρόλος θα είναι να οδηγήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , αλλά και τη ρύθμιση κάποιων άμεσων ζητημάτων που απασχολούν την ΠΑΕ.

Ο ορισμός προσωρινής διοίκησης, κρίθηκε σκόπιμος, καθώς η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα της, λόγω παραιτήσεων, των μελών της.

Την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι:

Κώστας Ζερβάκης

Δημήτρης Αποστολάκης

Γιάννης Φασομιτάκης

Γιώργος Αλετράς

Γιάννης Μαρκουλάκης

Χάρης Κοντοπυράκης

Μανόλης Γουρνιεζάκης

Στην κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι δικηγόροι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ζαχαρίας Λιπαράκης και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Λιονάκης.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ, με τους νομικούς ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ”.