Κατάθεση ψυχής του Παπαδόπουλου στην συνέντευξη τύπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ξέσπασε συναισθηματικά μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας και σχολίασε τα πάντα. Από τους παίκτες του που “γράφουν μια μικρή ιστορία”, μέχρι τα συνθήματα που ακούστηκαν για το πρόσωπο του.

“Στον λίγο χρόνο που έχουμε να δουλεύουμε και στην τακτική που εφαρμόζουμε στις τελευταίες αγωνιστικές και ήμασταν άριστοι. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς το πάθος και την αυταπάρνηση αυτών των παιδιών και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτά. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά ισορροπησαμε γρήγορα και ότι είπαμε στην προπόνηση το τηρήσαμε κατά γράμμα. Διαχειριστήκαμε το δεύτερο ημίχρονο και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου γιατί ήμασταν τακτικά άριστοι και όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω για να έρθει αυτή η νίκη. Όπως είπα πριν το ματς κάθε ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και εκείνοι γράφουν την δίκη τους ιστορία γιατί έχουν γράψει μια μικρή ιστορία. Είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο” είπε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος σχολιάζοντας την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Για το 3-5-2: «Ένας προπονητής πρέπει να δουλεύει αρκετούς σχηματισμούς. Τον είχα στο μυαλό μου αλλά θα έλεγα πως τα προβλήματα που είχαμε με ανάγκασαν να γυρίσω σε αυτόν τον σχηματισμό. Πίστευα ότι το μηδέν είναι σημαντικό όμως η θέληση των παικτών είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά. Ένας παίκτης όσα χρήματα

Για τα συνθήματα που ακούστηκαν για εκείνον: “Δεν είναι και λίγο να κάθεσαι σε έναν πάγκο που έχουν καθίσει τεράστιοι προπονητές και ο κορυφαίος που είναι και δάσκαλος μου. Έχει να κάνει με τα παιδιά και με τον κόσμο με την συμπαράσταση του”.

Για την αισιοδοξία που βγάζει για το μέλλον του ΟΦΗ: “Πλέον έχουμε ηρεμία, έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που κάνουν πράγματα κάθε μέρα. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί με μεταγραφές, ο κόσμος βοηθάει, έχουμε δυσκολίες και με την θετική αύρα όλων θα είναι καλύτερες οι ημέρες”.

Για την εμφάνιση του Δημήτρη Μάνου: “Πριν έρθω στον ΟΦΗ είχα δει το παιχνίδι με την Καλλιθέα όπου είχε σκοράρει ο Δημήτρης και απόρησα που δεν έπαιζε. Όταν ήρθα μιλήσαμε αρκετά, έχει χάρισμα στο να σκοράρει και θα του πω ότι δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και μόνο με δουλειά μπορείς να πετύχεις”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: Η ομάδα θα ενισχυθεί, σαν προπονητής θα έχω τεράστιο πρόβλημα με αυτά τα παιδιά που κράτησαν την ομάδα ώστε να μπει ένας επιπλέον παίκτης και οποίος έρθει θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μπει στην ομάδα. Έχω στο μυαλό μου να γίνουν επαγγελματίες ένας με δυο παίκτες από την Κ19 και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν ένας με δυο παίκτες ακόμα”.