«Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ήττα από την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν, τουλάχιστον νοητικά – γιατί ψυχολογικά δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα, και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα με νίκη επί του Εργοτέλη.

Όπως γράψαμε και χθες, ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο όπου απλά έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και τους στηρίζει τονίζοντας τους ότι η ήττα στην Ξάνθη πρέπει να αποτελέσει μια δυσάρεστη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω.

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους δεν έκρυβαν την στενοχώρια τους για την εμφάνιση τους στην ακριτική πόλη ενώ και οι ίδιοι ακόμα τόνιζαν ότι δεν περίμεναν από τους εαυτούς τους τέτοια εικόνα. «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη» έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στα “πηγαδάκια” που είχαν στήσει ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ λόγω της εμφάνισης στην Ξάνθη.

Αρκετοί από τους παίκτες έφυγαν αμέσως από το “Βαρδινογιάννειο” δείγμα του ότι δεν είχαν μεγάλη όρεξη για κουβέντα μιας και η εμφάνιση στην Ξάνθη ήταν κατώτερη του αναμενόμενου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook