Βαφέας: “Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού που στάθηκε στην ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” αλλά και το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε στην ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Νίκος Βαφέας, ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είμαι εντυπωσιασμένος  από αυτό που είδα από την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, με τους παίκτες να παίζουν ο ένας για τον άλλο. Αλλά και μια ατμόσφαιρα γηπέδου εκπληκτική που δεν την συναντάς, ούτε στη Σούπερ Λίγκ. Το πρωτάθλημα της Football league είναι σκληρό και έχει παγίδες, όμως είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ τελικά θα τα καταφέρει. Ηρθα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα, να πετύχει το στόχο».

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μια ακόμη προσθήκη για τον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Βαφέας, θα ενισχύσει μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα μας. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το νεαρό κεντρικό αμυντικό επικυρώθηκε τη Δευτέρα (22/1) με τις υπογραφές.

Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο αγωνίστηκε πέρσι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Φέτος ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Νίκος Βαφέας γεννήθηκε στις 21/2/1997 στη Θεσσαλονίκη. Εχει ύψος 1μ86 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Εχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα και Απόλλων Σμύρνης.

Νίκο, καλως ήρθες στον ΟΦΗ μας!