Με νέο “αίμα” στην Λάρισα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ και στην οποία συμμετείχαν σε αυτήν και τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Μαχαίρας, Ντίνας, Βαφέας, Αργυρόπουλος), γεγονός που σκόρπισε ικανοποίηση στην τεχνική ηγεσία.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, που θα γίνει την Κυριακή (28/1, 3μμ) στο Αλκαζάρ.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολουθεί ο Λεάλ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου).

Με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (24/1) το απόγευμα (4μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο στόχος είναι να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία των τελευταίων 4 αγωνιστικών, στις οποίες το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, μετράει ισάριθμες νίκες.

Στην φωτογραφία δυο απο τα νέα πρόσωπα στην προπόνηση του ΟΦΗ, ο Ντίνας και ο Βαφέας. Μαζί τους και οι άλλες δυο μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει η κρητική ομάδα, ο Μαχαίρας και ο Αργυρόπουλος.