Ο ΟΦΗ και ο Βουό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό επιθετικό με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν; Το Gentikoule έχει τις απαντήσεις και το ρεπορτάζ.

Ο Τζίλι Βουό στον έναν χρόνο της θητείας του στον ΟΦΗ άφησε μόνο φίλους στο Ηράκλειο. Τόσο εντός, όσο και εκτός της ομάδας. Ο Ιβοριανός επιθετικός με τα 18 γκολ σε 31 παιχνίδια έφυγε από τον ΟΦΗ για την Σούπερ Λιγκ και πήγε στην Λαμία ωστόσο η επιλογή του δεν του “βγήκε” με αποτέλεσμα, όπως όλα να δείχνουν, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την τοπική ομάδα της Φθιώτιδας.

Το ερώτημα που καίει είναι το εξής: Υπάρχει ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Βουό; Η αλήθεια είναι πως από την πλευρά του ΟΦΗ έγινε μια ερώτηση προς τον εκπρόσωπο του για το αν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απάντηση δεν ήταν αρνητική αφού ο Βουό αγάπησε την ομάδα και δέθηκε με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του ωστόσο, για τώρα, το κασέ του είναι κάπως υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας. Συν τοις άλλοις υπάρχει μια οφειλή από πέρυσι που δεν έχει ολοκληρωθεί η αποπληρωμή της.

Για τώρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω όμως αυτό δεν λέει και τίποτα απολύτως. Τα δεδομένα αλλάζουν όσο θα περνούν οι ημέρες και η Λαμία θα θέλει να “ξεφορτωθεί” το συμβόλαιο του Βουό ενώ παρά τα δημοσιεύματα από την Θεσσαλονίκη που αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Άρη, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από μια πρώιμη κουβέντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook