Ένας χρόνος “Παπ” στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπληρώνει σήμερα (24/1) ακριβώς έναν χρόνο από την επιστροφή του στον ΟΦΗ και το Gentikoule τις 365 ημέρες του “Παπ”.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμελλε να γίνει σύνθημα από τον κόσμο του ΟΦΗ κρατώντας ζωντανή την ομάδα (μαζί με τους ποδοσφαιριστές) σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα που πέρασε ο σύλλογος. Δεν δίστασε να κλάψει για τον ΟΦΗ, οι δηλώσεις του να γίνουν viral και ο ίδιος, ως γνήσιο τέκνο του Ευγένιου Γκέραρντ, να είναι ο άνθρωπος που καλείται να επιστρέψει τον σύλλογο στον φυσικό του χώρο.

Πέρυσι, τέτοια μέρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος πατούσε ξανά το χορτάρι του “Γεντί Κουλέ” αλλά αυτήν την φορά όχι ως παίκτης με τα “ασπρόμαυρα” αλλά με την φόρμα του προπονητή του ΟΦΗ.

Μεσημέρι Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2017. Ο ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Νίκο Παπαδόπουλος και ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δίνει το στίγμα του για την συνέχεια: «Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω σε μια ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Είμαι εδώ για να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο που έχει θέσει στη φετινή σεζόν που δεν είναι άλλος απο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ».

Το δέσιμο του με τον κόσμο προυπήρχε από την εποχή που φορούσε τα “ασπρόμαυρα”. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παρότι αμυντικός είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στην ευρωπαϊκή του ιστορία με 4 γκολ. Ο δυναμικός του χαρακτήρας και το πάθος που έβγαζε ως ποδοσφαιριστής συνεχίζουν να τον διακρίνουν και δέθηκε με τον κόσμο όσο λίγοι – και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το όνομα του έγινε σύνθημα από τον κόσμο του ΟΦΗ, δείγμα του δεσίματος που υπάρχει ανάμεσα σε εκίνον και τους φιλάθλους της ομάδας. Μέσα σε αυτές τις 365 ημέρες έχει καθοδηγήσει τον ΟΦΗ σε 37 παιχνίδια μετρώντας συνολικά 25 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις έξι ήττες.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο της παρουσίας του ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο. Από το προηγούμενο καλοκαίρι δεν δίστασε να πει το “όχι” σε προτάσεις που ήταν, καλύτερες επαγγελματικά και πιο συμφέρουσες από την παραμονή του στον ΟΦΗ δείχνοντας το όραμα που έχει ο ίδιος για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook