Χατζηνικολάου: “Ο Άρης θα ανέβει, αν συνεχίσει έτσι ο ΟΦΗ δεν θα αντέξει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον Άρη και στην μάχη της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στον μπασκετικό Άρη; Μπαίνω σχεδόν καθημερινά στα site της Θεσσαλονίκης, παρακολουθώ το τι συμβαίνει.

Για τον Νίκο Γκάλη: Δεν είναι πολύ κοντά ώστε να μαθαίνει καθημερινά, αλλά ασχολείται και αυτός.

Για την ποδοσφαιρική ομάδα και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα, εδώ και 20-30 χρόνια ο Άρης κάνει κάποια κοιλιά τέτοια εποχή, στατιστικά συμβαίνει αυτό. Αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να παραμείνει ζεστός και να στηρίξει.

Σίγουρα η ομάδα φωνάζει ότι θέλει κάποια ενίσχυση, γιατί όταν η ομάδα βρίσκεται σε κάποια καμπή πρέπει να υπάρχουν 1-2 παίκτες να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του. Όμως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, ελπίζω και πιστεύω ότι ο Άρης θα ανέβει.

Για το τι είδους παίκτες χρειάζεται ο Άρης: Θέλει, θέλει έναν παίκτη να δώσει μια γλυκύτητα και λίγο χρώμα στην ομάδα, και έναν παίκτη μπροστά με τα γκολ του να δίνει πόντους.

Για τον Βουό: Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την επίθεση, ειδικά σε αυτήν την κατηγορία, μπορεί να παίξει με πλάτη, είναι δυνατός μπροστά, πηγαίνει στο γκολ. Έχω ακούσει όμως ότι έχει σκέψη και ο Ο.Φ.Η. για τον Βουό. Με βάση την σημερινή εικόνα του Άρη, ταιριάζει απόλυτα, ναι κουμπώνει άριστα στον Άρη.

Για το ότι στον Ο.Φ.Η. παρόλα  τα προβλήματα υπάρχουν καλά αποτελέσματα:  Παρόλο που έφυγε ένας αριθμός παικτών, οι παίκτες που κάλυψαν αυτό το κενό πηγαίνουν πολύ καλό, ίσως έρχονται φουριόζοι και με ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά αν παραμείνει έτσι ο Ο.Φ.Η. θα κλατάρει κάποια στιγμή, για αυτό κάνει κινήσεις για να ενισχυθεί. Με 14-15 παίκτες δεν θα αντέξει. Αν σκεφτείτε στο παιχνίδι με την Δράμα είχε ο Ο.Φ.Η. στον πάγκο δυο τερματοφύλακες για να συμπληρώσει 18αδα, αν συνεχίσει έτσι ο Ο.Φ.Η. δεν θα αντέξει.

Ενώ τέλος για τον Άρη ανέφερε: Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ο Άρης θα ανέβει, πρέπει ο κόσμος να μην μεταφέρει το άγχος του μέσα στην ομάδα, να την στηρίξουν όσο μπορούνε και στο τέλος η ομάδα να είναι στην Super League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook