Επίσκεψη Καζανάκη στο ΒΑΚ και ομιλία στους παίκτες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες μετά την συνάντηση των μετόχων, ο Κώστας Καζανάκης βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, σε μια κίνηση με ιδιαίτερο νόημα και μεγάλη σημασία. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στην συνάντηση της Τρίτης δόθηκε η υπόσχεση των μετόχων ότι θα στηριχθεί οικονομικά η προσπάθεια που επιχειρείται με τελικό στόχο την επιστροφή του ΟΦΗ στον φυσικό του χώρο – αυτόν της Σούπερ Λιγκ. Δύο 24ωρα αργότερα ο Κώστας Καζανάκης, που συμμετέχει στις διεργασίες συμβάλοντας και εκείνος στο να βρεθεί μόνιμη λύση, πήγε στο “Βαρδινογιάννειο” όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την έναρξη της προπόνησης.

To ιστορικό διοικητικό στέλεχος του ΟΦΗ που επανέρχεται στις επάλξεις σε μια προσπάθεια συσπείρωσης εν όψει της συνέχειας, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ότι όλα θα γίνουν καλύτερα και πως στόχος όλων είναι να μην ξαναπεράσει η ομάδα όσα πέρασε τον προηγούμενο μήνα. “Θα είμαστε κοντά σας και όλοι μαζί θα σας βοηθήσουμε προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook