Μπολάκης για “Παπ”, κλίμα στα αποδυτήρια και τον ΟΦΗ που πάει παντού για τη νίκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Μπολάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την επιστροφή του ΟΦΗ, την πίστη του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Μπολάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την δική του ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις: «Εννοείται ότι παίρνω ψυχολογία και αυτοπεποίθηση όπως και σε κάθε αγώνα που αγωνίζομαι».

Για το αν έχει πάρει αυτοπεποίθηση μετά την εμπιστοσύνη του Νίκου Παπαδόπουλου: «Αυτό εννοείται, απλά ο προπονητής κρίνει καλύτερα από όλους και κάνει το καλύτερο για την ομάδα».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες συσπειρώθηκαν μετά τα προβλήματα: «Μια ομάδα, κακά τα ψέματα, μέσα από τα προβλήματα γίνεται πιο δυνατή. Όσοι έχουμε μείνει στην ομάδα, έχουμε μείνει για τον ΟΦΗ και για το καλό της ομάδας».

Για το οικογενειακό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Τώρα πλέον είμαστε μια πολύ καλή παρέα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και αυτό είναι το κλειδί στους τελευταίους αγώνες. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όσον αφορά τα υπόλοιπα, εκτός γηπέδων το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Για την πίστη του για επίλυση των προβλημάτων: «Δεν υπάρχουν προβλήματα που να μην είναι άλυτα. Γίνεται μια προσπάθεια στην ομάδα που πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Η ομάδα διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, σιγά – σιγά όλοι δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ο ένας ξέρει τον άλλον, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός και επίσης έχουμε δεθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ: «Εμείς βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, σαν ΟΦΗ που είμαστε μπαίνουμε στο γήπεδο και παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι για την ισοπαλία ή την ήττα».

Για την πίστη του Νίκου Παπαδόπουλου στο ρόστερ του ΟΦΗ: «Όταν ο προπονητής σου, σου δείχνει ότι σε πιστεύει τότε έχεις άλλη ψυχολογία. Αυτό το στοιχείο μας το είχε μεταδώσει από την αρχή της χρονιάς και όλοι μας έχουμε ενωθεί ακόμα περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook