Μάνος: “Tο μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε είναι ο κόσμος μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Δημήτρης Μάνος δεν σταματάει να βάζει γκολ και μίλησε για την συνέχει;α του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ

Στη mikriliga.com μίλησε ο επιθετικός του ΟΦ Ηρακλείου, Δημήτρης Μάνος.

Ο νεαρός επιθετικός δεν σταματάει να βάζει γκολ και να δίνει συνέχεια στην ανοδική πορεία της ομάδας της Κρήτης, ενώ παράλληλα, σχολίασε και την εμφάνιση του Όμιλου την Πέμπτη, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης:

«Περιμέναμε όλοι ότι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, είδαμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο εμείς. Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε, ανέβασε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας και το ότι βάλαμε δεύτερο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι φαινόταν ότι είναι δικό μας. Σίγουρα θα πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχει η ομάδα μας και να μην φοβόμαστε, όμως παράλληλα σεβόμαστε και τον αντίπαλό μας».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα:

«Τους προηγούμενους μήνες είχαμε κάποια θέματα με τη διοίκηση, ωστόσο τώρα, έχει βελτιωθεί κατά πολύ καθώς έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Μας δίνουν κίνητρο για να παίζουμε ολοένα και καλύτερα και μ’ αυτό τον τρόπο α διατηρίσουμε το σύλλογό μας ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Αυτό που μας δίνει την περισσότερη χαρά αλλά και το μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε, είναι ο κόσμος μας, ο οποίος έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Για την προσωπική του πορεία, αλλά και της ομάδας συνολικά:

«Σίγουρα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα του ΟΦΗ, πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει αφενός την ομάδα, να εκπληρώσει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και εμένα προσωπικά, καθώς μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».

Ο 23χρονος στράικερ, παράλληλα, έκανε μια πρόβλεψη για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι αρκετά κοντά βαθμολογικά και, πιστεύω ότι θα κριθεί μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές για το ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Πηγή mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook