Ο τραυματισμός του Λόπεζ «ξεκλειδώνει» τον Σουμπίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λόπεζ «ξεκλειδώνει» τον Σουμπίνιο εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αγωνιστεί στην φυσική του θέση παίζοντας στον άξονα ενώ θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Χόρχε Λόπεζ.

Ο 29χρονος Ισπανός έχει τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι του Σαββάτου με αποτέλεσμα να μένει “ορφανή” μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμής και όλα δείχνουν ότι αυτή αναμένεται να καλυφθεί από τον Σουμπίνιο. Άλλωστε, αν ο Αναστόπουλος πήρε ένα μάθημα από το παιχνίδι της Ξάνθης αυτό είναι ότι ο Βραζιλιάνος κρίνεται ανεπαρκής όταν αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Και για αυτόν τον λόγο ο 53χρονος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Σουμπίνιο στον άξονα, κάτι δηλαδή που είναι φυσιολογικό σύμφωνα και με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Βραζιλιάνο μέσο.

Αυτό το… ντόμινο αλλαγών στην 11αδα και το οποίο δημιουργείται από τον τραυματισμό του Τζόρντι Λόπεζ ενδέχεται να φέρει στο αρχικό σχήμα έναν άλλο Λόπεζ, τον Χόρχε. Ο 33χρονος Ισπανός απέδειξε στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε ότι διαθέτει ποιότητα αλλά και ικανότητες ώστε να δημιουργήσει τους απαραίτητους κινδύνους από την δεξιά πλευρά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook