Θέμα: Στο +9 ο ΟΦΗ σε σχέση με πέρυσι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ αποτυπώνεται μέσα και από τους αριθμούς σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς παραπάνω. Που βρίσκονταν οι δύο πρώτοι και που φέτος με βάση τις δύο βαθμολογίες.

Χρησιμοποιώντας την βαθμολογία του πρωταθλήματος της περιόδου 2016 – 2017 και εκείνη της φετινής περιόδου, μπορούμε να διαπιστώσουμε την πολύ μεγάλη, βαθμολογική, βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ, μετά από 15 αγωνιστικές – και συγκριτικά με το ίδιο διάστημα – έχει συγκεντρώσει 9 περισσότερους βαθμούς σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Έχοντας ως δεδομένο ότι τόσο πέρυσι, όσο και φέτος είχε πάρει, μέσα σε 15 αγωνιστικές, 3 βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί, ο φετινός ΟΦΗ υπερέχει κατά πολύ του περσινού. Πέρυσι, μετά από 15 αγωνιστικές ο ΟΦΗ είχε συγκεντρώσει 24 βαθμούς ενώ φέτος βρίσκεται στους 33 έχοντας κάνει ουσιαστικά τρεις παραπάνω νίκες σε σχέση με τις 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της περιόδου 2016 – 2017. Η βελτίωση αυτή αποτυπώνεται και στην διαφορά που έχει με τις θέσεις ανόδου αφού πέρυσι ήταν στο -13 (!) σε σχέση με την δεύτερη θέση ενώ φέτος είναι μόλις στο -1.

Την ίδια ώρα, ο Άρης που βρίσκεται, φέτος, πρώτος έχει 39 βαθμούς έχοντας δύο περισσότερους σε σχέση με τον Απόλλωνα και την Λαμία που στο ίδιο διάστημα πέρυσι είχαν συγκεντρώσει 37 βαθμούς. Απόλλωνας και Λαμία τερμάτισαν το πρωτάθλημα με ρεκόρ βαθμολογικής συγκομιδής φτάνοντας στους 83 και 80 αντίστοιχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook