Μάνος-Βουό: Το πιο φονικό δίδυμο της κατηγορίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και όχι άδικα. Ήδη, έφταζαν – παίζοντας μαζί – τα 20 γκολ και συνεχίζουν.

Έχει ή όχι ο ΟΦΗ το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στην Football League το οποίο δεν είναι καν του επιπέδου της κατηγορίας που αγωνίζεται ο σύλλογος; Πέρα από την δεδομένη αξία των δύο ποδοσφαιριστών, η απάντηση είναι καταφατική. Πριν την έλευση του Τζίλι Βουό, ο Δημήτρης Μάνος είχε προλάβει να πετύχει 8 γκολ σε τέσσερα ματς, να φτάσει συνολικά τα 9 και να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ. Κόντρα στον Καραϊσκάκη, ο καθένας τους πέτυχε και από ένα γκολ ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των τερμάτων που έχουν πετύχει από πέρυσι.

Βούο και Μάνος, από τον Φλεβάρη του 2017 μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος πέτυχαν, συνολικά, 19 γκολ οδηγώντας τον ΟΦΗ σε ασφαλή μονοπάτια στην επίθεση ενώ με αυτά που σημείωσαν την προηγούμενη Πέμπτη έφτασαν τα 20 και συνεχίζουν. Kάπως έτσι, ο ΟΦΗ μετά από 15 αγωνιστικές διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 32 γκολ έχοντας πετύχει 7 παραπάνω από τον Άρη που ακολουθεί με 25!