Θέμα: Έγραψε ιστορία ο Νοικοκυράκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νεαρός επιθετικός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ που γίνεται επαγγελματίας αφήνοντας πίσω του ένα ρεκόρ 33 ολόκληρων χρόνων.

O Bαγγέλης Νοικοκυράκης σε ηλικία 16 χρονών, μιας και δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το 17ο έτος της ηλικίας του, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στη νεότερη ιστορία του συλλόγου που γίνεται επαγγελματίας. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 16 χρονών και 4 μηνών καθώς έχει γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2001 σπάζοντας το ρεκόρ του Κώστα Χανιωτάκη που είχε γίνει επαγγελματίας σε 16 χρονών και έξι μηνών τον μακρινό Γενάρη του 1985!

Το ρεκόρ πάντως που πρόκειται να μείνει στοιχειωμένο και σε επαγγελματικό επίπεδο δεν πρόκειται να καταρριφθεί είναι αυτό του Ιπποκράτη Κομνηνού που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ σε ηλικία 14 χρονών και 9 μηνών τον Σεπτέμβρη του 2015 στα πλαίσια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον Ποσειδώνα. Bέβαια η διαφορά του Νοικοκυράκη με τον Κομνηνό είναι ότι ο τελευταίος είχε αγωνιστεί ως ερασιτέχνης και όχι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook