Προς αναβολή η Γ.Σ.;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πάρει αναβολή για μετά από δύο εβδομάδες.

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει βρει έναν ιδεατό τρόπο λειτουργίας και έχει βρεθεί ο τρόπος ώστε να επικρατεί η ηρεμία και η ασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι πιθανό να υπάρξει αναβολή της σημερινής Γενικής Συνέλευσης. Άλλωστε, από την στιγμή που η ομάδα χρειάζεται οικονομική ενίσχυση και αυτή προέρχεται από τους μετόχους της ΠΑΕ που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, τότε διοικητικά έχει πετύχει όλο αυτό το εγχείρημα. Από την στιγμή που ανέλαβε δράση η Διοικούσα Επιτροπή, η λειτουργία της ΠΑΕ έχει αποκατασταθεί με τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν ότι βρίσκονται δίπλα τους άνθρωποι που τρέχουν για εκείνους.

Όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην αναβολή της, προγραμματισμένης για σήμερα, Γενικής Συνέλευσης μέχρι και να βρεθεί μια μόνιμη λύση σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε και εμπιστοσύνη υπάρχει από την πλευρά του κόσμου προς τα μέλη της Διοικούσας ενώ και οι ίδιοι είναι πρόσωπα που τους εμπιστεύονται οι φίλαθλοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook