Κλήση – πρόκληση σε απολογία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πειθαρχική επιτροπή της Football League κάλεσε τον ΟΦΗ σε απολογία, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή, για άναμμα πυρσών – μόνο που αυτό συνέβη δέκα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και ενώ είχαν αποχωρήσει όλοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα στην Football League και μια πρώτη ένδειξη είναι η σημερινή εξέλιξη. Ο ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα έγραψε ο παρατηρητής του αγώνα, κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League με το κατηγορητήριο να κάνει λόγο για “άναμμα πυρσών”.

Η απολογία του ΟΦΗ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα που διαστρεβλώνεται ξεκάθαρα. Ο λόγος είναι ότι και βάσει της τηλεοπτικής εικόνας που υπάρχει, οι οπαδοί του ΟΦΗ άναψαν τα καπνογόνα δέκα ολόκληρα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βέροια και ενώ είχε φύγει από το “Γεντί Κουλέ” ο περισσότερος κόσμος, η αντίπαλη ομάδα αλλά και το διαιτητικό τρίο που είχε αποχωρήσει για τα αποδυτήρια του γηπέδου!

Ασφαλώς και η κλήση σε απολογία δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και μεγάλη έκπληξη αφού μιλάμε για μια ενέργεια που συνέβη αρκετά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και ενώ στο γήπεδο είχαν μείνει ελάχιστοι φίλαθλοι και κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΗ δεν θεωρείται υπότροπος καθώς η ομάδα δεν έχει κληθεί ποτέ σε απολογία για συμπεριφορά των οπαδών της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook