Η 11αδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε στον πάγκο τον ανέτοιμο Θανάση Ντίνα και ξεκινάει βασικός ο Νίκος Πουρτουλίδης.

Στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ βρίσκεσαι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρά το πρόβλημα που αποκομισε στην φτέρνα από το παιχνίδι με την Βέροια.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ ξεκινάει με μια αλλαγή καθώς την θέση του Ντίνα παίρνει ο Πουρτουλίδης. Ο Στρέζος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μονιάκης και Μπολάκης θα είναι τα μπακ με τους Ποτουρίδη και Κομεσιδη να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Νάστος και Παπαστεριανός θα παίξουν στην μεσαία γραμμή με τον Πουρτουλίδη να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Βουό, Μάνο και Κουτσιανικούλη να αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.την βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ βρίσκεσαι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρά το πρόβλημα που αποκομισε στην φτέρνα από το παιχνίδι με την Βέροια.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ ξεκινάει με μια αλλαγή καθώς την θέση του Ντίνα παίρνει ο Πουρτουλίδης. Ο Στρέζος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μονιάκης και Μπολάκης θα είναι τα μπακ με τους Ποτουρίδη και Κομεσιδη να παίζουν στο κέντρο της άμυνας.

Νάστος και Παπαστεριανός θα παίξουν στην μεσαία γραμμή με τον Πουρτουλίδη να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Βουό, Μάνο και Κουτσιανικούλη να αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook