Καμία εξέλιξη στην υπόθεση Βατσινά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στάσιμη παρέμεινε η υπόθεση της συμφωνίας με τους αδερφούς Βατσινά με την πλευρά των πρώην μετόχων του ΟΦΗ να υποστηρίζει ότι “είναι ειλημμένη η απόφαση τους να προσφύγουν στα δικαστήρια”.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι δύο πλευρές το τελευταίο 24ωρο δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία μιας και όπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule η διαφαινόμενη συμφωνία βρίσκεται πλέον στον “αέρα”! Η αλλαγή στάσης των πρώην μετόχων του ΟΦΗ και με την οποία ζητούν την διασφάλιση των χρημάτων τους μέσω και ενός ακόμα τρόπου και όχι μόνο μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχει φέρει τις δύο πλευρές σε μια απόσταση που δεν αποκλείεται να τις οδηγήσει, εκ νέου, στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα, δεν βρέθηκε κοινό σημείο επαφής ούτε στην επαφή που είχε ο Νίκος Μαχλάς με τον Φανούρη Βατσινά αλλά και τον δικηγόρο του Μιχάλη Πρεβελιανάκη. Στον ΟΦΗ τηρούν στάση αναμονής και αυτό που αναφέρουν είναι ότι δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία – για να “ναυαγήσει” η συμφωνία – το γεγονός ότι δεν έπεσαν οι υπογραφές την Δευτέρα αλλά μετατέθηκαν για μια ημέρα αργότερα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook