Επαφές με τη Ντόρντμουντ θα κάνει ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πόρτα της Γερμανικής Ντόρτμουντ για τη διερεύνηση μιας πολύπλευρης συνεργασίας, αναμένεται να χτυπήσει ο ΟΦΗ μετά από συνάντηση που είχαν Κώστας Καζανάκης και Κώστας Ρεπανάκης.

Την επαφή με τη Γερμανική ομάδα, θα κάνει ο παλιός παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ρεπανάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σχέσεις με τη Γερμανική ομάδα, είναι ενεργό μέλος της και επισκέπτεται και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων συχνά, τη Γερμανική πόλη, της οποίας το Ελληνικό στοιχείο είναι έντονο.

Ο Κώστας Ρεπανάκης συζήτησε το θέμα με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Καζανάκη, ο οποίος, είναι πολύ κοντά στο έργο της σημερινής Διοικούσα Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει.

Ο Κώστας Ρεπανάκης έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με στελέχη της Γερμανικής ομάδας και της επόμενες μέρες θα βρεθεί ξανά στο Ντόρτμουντ, όπου θα καταθέσει ένα πλήρη φάκελο με το ποιος είναι ο ΟΦΗ και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει και ειδικότερα το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που προσφέρεται για την φιλοξενία ομάδων.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΦΗ επιδιώκει συνεργασία με κάποια Γερμανική ομάδα, καθώς έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας και με την Στουτγκάρδη, τις εγκαταστάσεις της  οποίας μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκαν τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και συμμετείχαν σε τουρνουά που διεξήχθη στη Γερμανική πόλη.

Στην συνάντηση Καζανάκη-Ρεπανάκη, οι δυο παλιοί παράγοντες συζήτησαν και την σημερινή προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και το έργο της Διοικούσα Επιτροπής που έχει αναλάβει την διοίκηση της ομάδας. Ο κ. Ρεπανάκης ανέφερε στον κ. Καζανάκη ότι θα είναι κοντά, σε ότι χρειαστεί για να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

*Με προπόνηση που θα γίνει τη Δευτέρα (26/2) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (3/3) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Γεντί Κουλέ.

Στην φωτογραφία ο Κώστας Καζανάκης με τον Κώστα Ρεπανάκη, στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας (26/2).