Ο “μπαλαντέρ” Ντίνας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την παρουσία του στην ενδεκάδα, ο ΟΦΗ διαθέτει ακόμα έναν παίκτη που μπορεί να φέρει γκολ στην ομάδα και προσθέτει το όνομα του δίπλα στους Μάνο, Κουτσιανικούλη, Βουό που είχαν πάρει πάνω τους τον τομέα του σκοραρίσματος στα τελευταία παιχνίδια.

Ο 29χρονος μέσος έψαχνε το γκολ από το ματς της Λάρισας, είχε δύο δοκάρια και στην τρίτη και φαρμακερή πέτυχε ένα υπέροχο γκολ.

Είναι γεγονός πως ο Θανάσης Ντίνας μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Πλατανιά, δεν καθιερώθηκε στην μεγάλη κατηγορία παρά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ως παίκτης. Η θητεία του στην ομάδα των Χανίων, σε ένα άοσμο και άγευστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον μάλλον του έκανε κακό παρά καλό. Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή που πήρε στα Τρίκαλα το προηγούμενο καλοκαίρι θεωρήθηκε (και όχι άδικα) ως μια από τις σημαντικότερες της Football League. Στην Θεσσαλία δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής αγωνίστηκε μόλις σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στην “αγκαλιά” του ΟΦΗ στις αρχές του Γενάρη.

Το γκολ που πέτυχε ανέδειξε και τους λόγους που ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε τον πολυσύνθετο μέσο. Πρόκειται για έναν box to box μέσο που βοηθάει στην άμυνα, θέλει να παίρνει μπάλες και να φτιάχνει παιχνίδι παίζοντας πότε στον άξονα και πότε στα άκρα. Δείτε απλά από την αρχή την φάση του γκολ που πετυχαίνει. Ο Ντίνας παίρνει την μπάλα ανάμεσα στο κέντρο και την μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Ξεκινάει μόνος του την προσπάθεια φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Πανσερραϊκού όπου παίζει το ένα – δύο με τον Βουό και πλασάρει αμέσως μόλις δέχεται την μπάλα από τον Ιβοριανό. Η προσθήκη του στο ρόστερ του ΟΦΗ έδωσε την δυνατότητα στον Παπαδόπουλο να βάλει στην ομάδα ακόμα έναν μέσο που έχει την ικανότητα να σκοράρει και όχι απλά να περιφέρεται μέσα στο γήπεδο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook