Καμία χαλάρωση και απόλυτη συγκέντρωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε διαδοχικά τετ α τετ και ξεχωριστά με αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ γιατί διαπίστωσε χαλάρωση στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Η εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στους Σερραίους μπορεί να μην ήταν εκείνη που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια ωστόσο έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα πήρε τη νίκη. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε αρκετά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές ξεχωριστά θέλοντας να προλάβει τυχόν μεγαλύτερη χαλάρωση στα επόμενα παιχνίδια. Η εικόνα του “Παπ” να γίνεται έξαλλος μπροστά από τον πάγκο του ΟΦΗ ήταν εμφανής κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και είναι γεγονός πως η ομάδα δεν πλήρωσε κάποιες αδράνειες λόγω της διαφοράς ποιότητας που υπήρχε ανάμεσα στους δικούς του ποδοσφαιριστές και εκείνους του Πανσερραϊκού.

Παράλληλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε στα παραπάνω τετ α τετ με ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θέλοντας να δώσει και τον τόνο για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού το πρώτο κομμάτι του δευτέρου γύρου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο 46χρονος προπονητής του ΟΦΗ θέλει να είναι όλη η ομάδα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο αφού γνωρίζει πολύ καλά πως η φύση του πρωταθλήματος είναι τέτοια που δεν επιτρέπει εφησυχασμό και χαλάρωση, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook