Φάκελος επιτήρηση: Οι τρεις “δύσκολοι” και η συμβολή των μετόχων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα και το ρεπορτάζ γύρω από την κατάθεση του φακέλου για την επιτήρηση που οδηγεί και στην αδειοδότηση εν όψει Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ νωρίτερα με ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για τον φάκελο που κατατέθηκε στην ΕΠΟ χαρακτηρίζοντας τον “πλήρη” και εκφράζοντας την βεβαιότητα του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την χορήγηση της άδειας. Είναι γεγονός πως η διαδικασία για την συλλογή των υπογραφών είχε ξεκινήσει από τις παραμονές του αγώνα με την Βέροια. Έπρεπε να γίνει μεγάλος αγώνας δρόμου καθ’ όλη την διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων προκειμένου να κλείσει ο φάκελος που κατατέθηκε σήμερα από τον Αντώνη Χρονάκη.

Όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εργάστηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς και ένα παραπάνω ο πρόεδρος της Γιώργος Αλετράς που έκανε συζητήσεις επί συζητήσεων προκειμένου να κατατεθεί ένας φάκελος που δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όπως σωστά είχε επισημάνει και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου της προηγούμενης Παρασκευής, η διαδικασία της επιτήρησης αποτελεί το 80% της αδειοδότησης και αυτό θα φανεί και στο μέλλον.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν αρκετά μεγάλο που φτάνει σε εξαψήφιο αριθμό και καλύφθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από μετόχους της ΠΑΕ ενώ οικονομικά συνέβαλε και ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης. Ασφαλώς δεν είναι και ο μόνος που βοήθησε οικονομικά αλλά αρκετοί μέτοχοι που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να μην παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ειδικά τα τελευταία 24ωρα έτρεξαν στον ΟΦΗ αρκετά προκειμένου να κλείσουν οι υποθέσεις τριών ποδοσφαιριστών που εμφανίζονταν ως οι πιο δύσκολοι σε διαπραγματευτικό επίπεδο: Ο λόγος για τους Ιμπάν Ράντι, Κώστα Δαύκο και Μάριο Μάρτος όπου χάρις στο τρέξιμο των ανθρώπων του ΟΦΗ κατάφεραν να κλείσουν και αυτές τις υποθέσεις. Μάλιστα, ο ΟΦΗ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του συλλόγου αναμένεται να τοποθετηθεί και με ανακοίνωση για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν οι μέτοχοι μέσα στο τελευταίο 10ημερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook