Φραγκουλάκης: “Τώρα πλέον βλέπουμε έναν διαφορετικό ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ και εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να τερματίσει ακόμα και πρώτος στο πρωτάθλημα της Football League.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: «Πάντα υπάρχει μέσα στην καρδιά μου, εκεί μεγάλωσα. Στην αρχή της χρονιάς είχα στενοχωρηθεί βλέποντας τον ΟΦΗ όμως μια στιγμή γύρισε ο διακόπτης και όλα ήρθαν ανάποδα. Τώρα βλέπουμε έναν διαφορετικό ΟΦΗ όπου υπάρχει ηρεμία μέσα στην ομάδα. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως μπορεί να τερματίσει και πρώτος».

Για το αν έχει ομοιότητες ο ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής με τον φετινό ΟΦΗ: «Όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Δεν αξίζει στην ομάδα να μείνει άλλη μια χρονιά στην κατηγορία. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει είναι να προκύψει μια σταθερή διοίκηση, να κυλούν όλα ρολόι και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου: «Εννοείται ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έχει καταφέρει να κρατήσει ενωμένο τον κορμό παρότι τον Γενάρη έφευγε ο ένας μετά τον άλλον. Για να έρθουν παίκτες στην ομάδα παρότι βρισκόταν σε δύσκολο σημείο, δείχνει ότι του έχουν εμπιστοσύνη. Και όταν ο προπονητής σου προσφέρει εμπιστοσύνη τότε αυτό δείχνει πως είναι να είσαι μια πραγματική ομάδα. Τα παιδιά έχουν γίνει οικογένεια, αυτό φαίνεται και από μικρές λεπτομέρειες όπως όταν όλοι μαζί κόβουν τούρτες μέσα στα αποδυτήρια».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Είναι πολύ δύσκολο και το ένιωσα πολύ. Όμως φέτος ο κόσμος έδειξε μεγάλη υπομονή και στήριξε τα παιδιά. Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει μεγάλη δυναμική ως σύλλογος όμως έχει και απαιτητικούς φιλάθλους που έχουν μάθει να βλέπουν την ομάδα να είναι ψηλά. Δεν μπορεί να την βλέπει να παίζει στην Γ’ Εθνική. Αυτό καμία φορά μεταφέρεται ως άγχος στους παίκτες όμως φέτος τους στήριξε και ήταν σημείο – κλειδί ώστε να παραμείνουν ενωμένοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook