Μπούρμπος: «Το καθήκον μας για τον κόσμο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός αναφερόμενος στο σημερινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε μια διαφορετική  άποψη μιλώντας για τον σκοπό που γίνεται το παιχνίδι και λέγοντας ότι «εμείς τον κόσμο του ΟΦΗ τον θέλουμε αλλά και τον έχουμε κοντά μας. Δεν το θέλουμε και δεν νιώθουμε καλά με το να του ζητήσουμε να έρθει στο γήπεδο, να βοηθήσει ώστε να πληρωθούμε. Τον κόσμο του ΟΦΗ τον θέλουμε δίπλα μας όπως είναι αλλά για τέτοιους σκοπούς. Το να δίνει τα χρήματα του ο μεροκαματιάρης ο άνθρωπος δεν μας αρέσει καθόλου».

Παράλληλα, συμπλήρωσε μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι πως «το πιο σημαντικό είναι να χαρούμε το παιχνίδι. Δυστυχώς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε σε κάθε «χωράφι» σε αυτήν την κατηγορία και αυτό δεν αρμόζει στην ομάδα. Θέλουμε να νιώσουμε διαφορετικά, να νιώσουμε Σούπερ Λιγκ και να προετοιμάσουμε το έδαφος».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Μπούρμπου στον Athletic Radio 104,2

Για την βοήθεια του κόσμου: «Η ομάδα επιβιώνει χάρις στον κόσμο της και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καθήκον μας ώστε να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε, της ιστορίας του ΟΦΗ και του κόσμου του. Εμείς θέλουμε δίπλα τον κόσμο να βοηθάει την ομάδα και να την στηρίζει».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ γίνεται ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση και να «ξυπνήσουν» κάποιοι άνθρωποι που έχουν την οικονομική επιφάνεια και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση είμαστε μια γροθιά. Όμως το σημαντικό είναι ότι δεν μας έχει παρατήσει ο κόσμος. Αυτός κρατάει και εμάς. Σίγουρα έχουμε φιλοδοξίες, αγαπάμε την ομάδα όπως κάνουμε κάτι που αγαπάμε όμως ο κόσμος κρατάει αυτήν την ομάδα. Αν παίζαμε σε μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός, δεν θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση».

Για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα και δεν είναι τυχαίο. Μπορεί να το κάνει, έχει και έχει την δυναμική να το πετύχει. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε την συνέχεια. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον στόχο της απευθείας ανόδου: «Όσο υπάρχουν ελπίδες θα το κυνηγάμε και θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που υπάρχει. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το απόλυτο και μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε την απευθείας άνοδο. Εμείς το πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει αυτό. Τον Δεκέμβριο ήρθαν στην ομάδα που βοήθησαν σημαντικά, κάποιοι άλλοι που ήταν ανέβασαν την απόδοση τους όπως ο Βερόν. Έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε μια από τις καλύτερες ομάδες. Υπάρχουν ελπίδες, θέλουμε να τις εξαντλήσουμε ώστε πάρουμε την απευθείας άνοδο».Για τα περσινά πλέι – οφ: «Πέρυσι μας στοίχησε αρκετά. Έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν πήραμε την άνοδο αν και είχαμε μια μεγάλη διαφορά. Φέτος όμως πρέπει φάνουμε δυνατοί και αν χρειαστεί να πάρουμε την άνοδο ακόμα και μέσω των πλέι – οφ».

Για την χρησιμοποίηση του ως αριστερός χαφ: «Η θέση μου είναι δεξί μπακ. Σε κάθε ποδοσφαιριστή αν ζητηθεί να παίξει σε άλλη θέση τότε εκείνος θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Τώρα ο προπονητής μου αν χρειαστεί να με χρησιμοποιήσει ξανά σε άλλη θέση θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Τώρα χρειάστηκε να παίξω σε αυτήν την θέση και προσπάθησα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα».