Ο “μήνας της φωτιάς” για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για την πιο κρίσιμη εβδομάδα, μέχρι την πρώτη του Απρίλη, και όλοι γνωρίζουν στην ομάδα πως δύο νίκες κόντρα σε Αιγινιακό και Τρίκαλα θα του δώσουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την μάχη της ανόδου.

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης σε συνδυασμό με το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα έρχεται να “δέσει” σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα παραμένει στο +2 από την τρίτη Παναχαϊκή. Ωστόσο, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: Οι Πατρινοί έρχονται στην Κρήτη για να δώσουν δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Εργοτέλη και ΑΟΧ/Κισσαμικό ενώ στην συνέχεια υπάρχει ακόμα ένα δύσκολο ζευγάρι αγώνων απέναντι στον Άρη (εντός) και την Δόξα Δράμας (εκτός) ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ θα κλείσει την τετράδα αγώνων κόντρα στην Καλλιθέα και τον Εργοτέλη.

Κατά συνέπεια γίνεται κατανοητή η σπουδαιότητα του να κάνει ο ΟΦΗ το 2Χ2 κόντρα σε Αιγινιακό και Τρίκαλα αφού ενδεχομένως να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από την τρίτη θέση. Είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ να τα δώσει όλα σε αυτά τα δύο παιχνίδια αφού μετά από αυτήν την τετράδα αγώνων ακολουθεί το πιο σημαντικό ζευγάρι αγώνων. Και μάλιστα μέσα σε τέσσερις ημέρες! Πρώτα θα πάει στην Πάτρα για να παίξει με την Παναχαϊκή και λίγες ημέρες αργότερα θα υποδεχτεί τον Άρη στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook