Aμφίβολοι Κοιλιάρας – Μαχαίρας, ΟΚ ο Αργυρόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό.

Με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα (5/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για την αυριανή αναμέτρηση (15.00) με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε ένα σημαντικό μέρος αυτής, ωστόσο οριστική απόφαση από την τεχνική ηγεσία, θα βγεί στην προπόνηση της Τρίτης (6/3) για τον αριστερό μπακ-χαφ του ΟΦΗ.

Κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, δεν επέτρεψαν στον Δημήτρη Μαχαίρα να προπονηθεί. Ο μέσος του ΟΦΗ έκανε θεραπεία και θα φανεί  σήμερα και για αυτόν, για το κατά πόσο, θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, έκανε ξανά ο Μανόλης Μονιάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις  στον προσαγωγό και δεν θα αγωνιστεί στο Αιγίνιο.

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, για το προσεχές παιχνίδι.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αμέσως μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα πετάξει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αιγίνιο.

Εντωμεταξύ, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον μέτοχο της ομάδας Μιχάλη Μυλωνάκη, για το θάνατο της γιαγιάς του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook