Πλάνα με Σίσιτς και Μάντζιο κάνει ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος «άνοιξε τα χαρτιά του» στην προπόνηση της Τετάρτης και δείχνει να υπολογίζει για το αρχικό σχήμα τους Μίρνες Σίσιτς και Βαγγέλη Μάντζιο.

Όπως αναφέραμε μέσα στην ημέρα, ο Σλοβένος “φουλάρει τις μηχανές” και στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους από την εικόνα που παρουσιάζει αυτήν την εβδομάδα. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει αποκτήσει προβάδισμα για την θέση του αριστερού χαφ με τον τεχνικό του ΟΦΗ να έχει δώσει βάρος στην ανάπτυξη από τα άκρα.

Πέραν του Μίρνες Σίσιτς, προβάδισμα για την 11αδα – έναντι του Καμπάνταη – για την κορυφή της επίθεσης έχει αποκτήσει και ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο 28χρονος επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πλέον πανέτοιμος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Πάντως, όλα θα κριθούν από την συμμετοχή του Σουμπίνιο με την συμμετοχή του Βραζιλιάνου να κρίνεται την Πέμπτη. Ανάλογα με το αν θα παίξει ο 25χρονος θα φανεί και το ποιοι θα αποτελέσουν την 3αδα της μεσαίας γραμμής.

Από εκει και πέρα, δεν προβλέπονται εξελίξεις και οι υπόλοιποι εννέα είναι σχεδόν δεδομένοι. Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Πίτσος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Βερόν, Κάλαϊτζιτς και στην επίθεση ο Φώτης Παπουλής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook