Μανώλης Παπαστεριανός: Ο “εγκέφαλος” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κεντρικός μέσος του ΟΦΗ, ένας καθαρός box to box χαφ, θα λείψει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και το κενό του δύσκολα αντικαθιστάται.

Ο 31χρονος μέσος αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του προηγούμενου καλοκαιριού και για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Football League. Με την ποιότητα που διαθέτει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αποτέλεσε έναν παίκτη – κλειδί στην μεσαία γραμμή αποτελώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ανέστη Νάστο.

Ο Παπαστεριανός έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια έχοντας πετύχει και δύο γκολ ωστόσο η δουλειά που κάνει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΟΦΗ είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί.

Ο ΟΦΗ διαθέτει δύο δυναμικούς αμυντικούς μέσους (Νάστο, Μαχαίρα) και ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ του και έχει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο (τραυματίας) Άγγελος Οικονόμου που ωστόσο δεν υπολογίζεται. Η συνεισφορά του τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο κυρίως στο δημιουργικό είναι και ο λόγος που κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Ο Παπαστεριανός διαθέτει την ικανότητα να βγάλει μπροστά την μπάλα έχοντας μεγάλο ποσοστό επιτυχών μεταβιβάσεων και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook