“Από τον ΟΦΗ πέρασαν παίκτες που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο του Νίκου Παπαδόπουλου έπλεξε ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ εκφράζοντας την πίστη του και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Συντιχάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Πιστεύω ότι ο Νίκος έχει δείξει τεράστια αγάπη προς τον σύλλογο, έχει αναγνωρίσει το τι του πρόσφερε το σωματείο μας και το σημαντικότερο είναι ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη δουλειά μέσα στην ομάδα. Αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή και ζηλεύω την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο. Ζηλεύω το πάθος του κόσμου και των παικτών. Αυτήν την στιγμή θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την δυναμική της που την γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Όλοι παραδέχονται την δυναμική του ΟΦΗ. Ο κόσμος πάει χαρούμενος και φεύγει χαρούμενος. Τόσο από το θέαμα που προσφέρουν τα παιδιά και προς τιμήν τους που στήριξαν τον ΟΦΗ στα δύσκολα και τους θεωρώ μεγάλους μάγκες».

Για τις οκτώ συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει εικόνα ομάδας Σούπερ Λιγκ. Και αυτό είναι υπέρ του Νίκου (σημ. Παπαδόπουλου) γιατί η εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο είναι εικόνα που δημιουργείται από την προπόνηση. Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει. Έχει μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της και βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι ότι έχει κόψει ταρίφα την τριάρα. Εκείνο μου αρέσει περισσότερο είναι ότι υπάρχει επιθετική πολυφωνία. Κανένας δεν βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, όλοι προσπαθούν να παίξουν τόσο απλά».

Για το κλίμα που εισπράττει από το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Χωρίς να γνωρίζω πολλά παιδιά σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ ότι σε αυτό τον τομέα έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο Νίκος. Το να παραμείνει ενωμένη η ομάδα και σε δύσκολη φάση. Ο ΟΦΗ δεν έχει καμία δουλειά και καμία σχέση με καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ο ΟΦΗ να παίζει στο χωράφι της Λάρισας».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Εγώ αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι η δίψα για να ξεφύγει η ομάδα από αυτήν την κατηγορία».

Για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: «Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και το ευχαριστώ είναι λίγο για αυτά που έχουν κάνει στην ομάδα. Παρότι η ομάδα περνάει αυτά τα προβλήματα, δείχνουν κατανόηση και υπομονή. Αυτά δεν τα ακούς σήμερα εύκολα από ποδοσφαιριστές. Ο ΟΦΗ έχει την τύχη να έχει στην ομάδα πολύ καλά παιδιά που αγαπούν και ματώνουν την φανέλα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ: «Όταν βλέπεις παίκτες που διεκδικούν όλο το συμβόλαιο που πριν παίξουν στον ΟΦΗ δεν τους γνώριζε ούτε η μάνα τους, τότε τι να πεις; Είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές; Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μια μεγαλύτερη αυστηρότητα στο θέμα των συμβολαίων. Ο ΟΦΗ έχει πληρώσει πολλά χρήματα σε παίκτες που δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το «Βαρδινογιάννειο» και δεν θα ζούσαν καταστάσεις που δεν θα τις ζούσαν ποτέ στις καριέρες τους».

Για την προσπάθεια ανόδου του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι η άνοδος του ΟΦΗ είναι σίγουρη. Χρειάζεται να οργανωθεί ακόμα περισσότερο και να ασχοληθούν με την ομάδα πρόσωπα που να γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και να μην συμβούν ξανά τα λάθη του παρελθόντος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook