Καμπάνταης: «Θέλουμε το παιχνίδι υπερβολικά πολύ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πάθος και το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ για το ματς με τον Εργοτέλη στάθηκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. 

Ο 29χρονος επιθετικός αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ μετά την ήττα από την Ξάνθη τόνισε ότι «στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρεθήκαμε αρκετά πίσω, δεν ήμασταν σε καλή μέρα σαν σύνολο και δυστυχώς κακώς δώσαμε, κατά την γνώμη μου, αρκετό χώρο στον αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Νομίζω ότι επειδή μια ομάδα αποτελείται από 11 ανθρώπους, ο ένας τραβάει τον άλλο. Το ίδιο γίνεται στην επιτυχία, το ίδιο γίνεται και στην αποτυχία. Την συγκεκριμένη μέρα δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί ώστε να έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές να έχουμε σε καλή μέρα και κοινώς μας «πήρε η μπάλα» όλους».

Όσον αφορά το ματς με τον Εργοτέλη υπογράμμισε ότι «θέλουμε το παιχνίδι υπερβολικά πολύ. Πρώτα απ’ όλα, είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και σίγουρα πολλοί άνθρωποι περιμένουν να δουν την ομάδα στην έδρα της και για ψυχολογικούς πολλούς θέλουμε το τρίποντο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στον Athletic Radio 104,2

Για το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ όπως έχουμε τονίσει όλοι οι ποδοσφαιριστές, θεωρούμε ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε στις λύπες αλλά και να ενθουσιαζόμαστε στις χαρές. Νομίζω ότι θα παραταχθούμε με άλλο πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: «Την διαφορά θα την κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Βλέπω αυτήν την εβδομάδα παίκτες που δεν πήραν θέση βασικού, δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις και είναι σε ετοιμότητα για να διεκδικήσουν θέση στην 11αδα. Πραγματικά, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην θέση του προπονητή γιατί βλέπω ότι όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση».

Για την ήττα στην Ξάνθη: «Το εύκολο για εμάς θα ήταν να κρυβόμασταν πίσω από λέξεις και δικαιολογίες. Δεν θα το κάνω. Έτσι, όπως δεν κρυφτήκαμε πίσω από καμία δικαιολογία όταν παίξαμε στα πλέι – οφ, έτσι θα πράξουμε και τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση τα φιλικά με τα επίσημα παιχνίδια. Σε ένα φιλικό παιχνίδι μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μια επίσημη αναμέτρηση».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Δεν θέλω να απογοητεύεται ο κόσμος όταν η ομάδα έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Θέλω να εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά μας και να στηρίξει αυτήν τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα και να σταθούν όλοι στο πλευρό μας».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Το έχω πει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι αν ο ΟΦΗ δεν είχε αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλα πράγματα. Ο ΟΦΗ έχει ένα στοιχείο που δεν το έχουν πολλές ομάδες και αυτό είναι η έδρα του όπου όποια ομάδα έρχεται είναι φοβισμένη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook