9μελές το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ με… άρωμα από Παπαδάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ με την είσοδο των Κώστα Καζανάκη και Γιάννη Πολεμαρχάκη ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι σε αυτό συμμετέχει και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για την Σούπερ Λίγκ, με μια ισχυρή διοίκηση, η οποία εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση, που έγινε την Πέμπτη (22/3) το βράδυ.

Μια διοίκηση η οποία διαθέτει εμπειρία, αλλά και κάποιους νέους παράγοντες της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι έδειξαν στα δύσκολα, ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, πλαισιώνεται, με το νομικό εκπρόσωπο του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, τον δικηγόρο Γιάννη Καραισκάκη.

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απολαμβάνει την εμπιστοσύνη, των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι ομόφωνα, εξέλεξαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και δήλωσαν έμπρακτα την στήριξη τους, στη νέα διοίκηση.

Η νέα διοίκηση, έπιασε αμέσως δουλειά, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο πολύπειρος παράγοντας του ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης ανέφερε  στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr για τo νέο διοικητικό συμβούλιο ότι «η ομάδα προχωράει δυνατά, με στόχο την Σούπερ Λίγκ.  Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να αφήσει τώρα την ομάδα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που πρέπει και θα το κάνουμε. Υπάρχει εμπειρία στο νέο Δ.Σ. και κάποια νέα παιδιά, τα οποία αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά πολλές ώρες για αυτήν. Στο Δ.Σ. μπήκε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Γιάννης Καραισκάκης. Θέλω να πω ότι βρήκα ανταπόκριση απο τον κ. Παπαδάκη, τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Η ομάδα, θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα φτάσει».

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι παρακάτω: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραισκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Να σημειωθεί ότι αν και δεν μπήκαν στο νέο Δ.Σ., πολύ κοντά στο έργο της νέας διοίκησης, θα είναι οι μέτοχοι Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Τζιράκης, υιός  του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχ. Τζιράκη.

Να σημειωθεί ότι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.