Χανιωτάκης: «Μας προβλημάτισε αλλά δεν μας ανησυχεί η εμφάνιση στην Ξάνθη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κώστας Χανιωτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ήττα του ΟΦΗ στην Ξάνθη τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ανησυχία ενώ δήλωσε την πίστη του τόσο για το ματς με τον Εργοτέλη όσο και για τον Ρόι Κάρολ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ αλλά και, πλέον, αντιπρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων της ομάδας αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τόνισε ότι ο αντίπαλος της ομάδας διαθέτει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας όμως εκείνοι διαθέτουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Παράλληλα τόνισε μιλώντας για τα νέα του καθήκοντα ως αντιπρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ πρόσθεσε «είναι μια νέα προσπάθεια που θα επιχειρήσουμε να κάνουμε παλιοί και νέοι παλαίμαχοι παίκτες του ΟΦΗ. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον ΟΦΗ. Όλοι έχουμε προσφέρει και όλοι έχουμε πάρει από τον ΟΦΗ. Οι περισσότεροι παίκτες ήμασταν όσο πιο κοντά μπορούσαμε στον σύλλογο παλαιμάχων όμως χρειάζονται περισσότερα πράγματα από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Πιστεύω ότι με την εμπειρία των παλιών και με την όρεξη των νέων θα κάνουμε κάτι καλό».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Χανιωτάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τους στόχους του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να πω πολλά. Από εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συμβούλιο και θα οριοθετήσουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό γιατί υπάρχει μεγάλη όρεξη. Δεν υπάρχει αλλαγή σκυτάλης αλλά θέλουμε να δοθεί μια συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος. Έχουμε δώσει ένα ραντεβού για να χαράξουμε στόχους και την πορεία των παλαιμάχων. Ο κύριος Πετράκης και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι έκαναν μια προσπάθεια και εμείς θα κοιτάξουμε να την μεγαλώσουμε. Αξίζει να έρθουν στον σύλλογο και άλλοι άνθρωποι που τίμησαν την ομάδα».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί και οι δύο έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να κερδίζει τα παιχνίδια στην έδρα του. Δεν περιμένουμε να έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω πως έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας που θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ στην Ξάνθη: «Όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές δικαιούνται να έχουν μια κακή εμφάνιση. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί και θέλουμε να το δείξουμε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Είναι κάτι που συμβαίνει και το συναντάς σε όλες τις ομάδες. Μας προβλημάτισε η εμφάνιση αλλά δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να πω ακριβώς που μπορεί να φτάσει η ομάδα αλλά όταν έχεις 13 νέους ποδοσφαιριστές νομίζω ότι είναι κατανοητό πως δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Όλα αυτά χρειάζονται ένα δέσιμο και μια υπομονή».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Ένα ντέρμπι έχει όλα τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Μπορεί ένα γκολ στα πρώτα λεπτά ή ένα λάθος που μπορεί να γίνει οποτεδήποτε».

Για τον Εργοτέλη: «Είναι μια δεμένη ομάδα που διαθέτει έναν κορμό παικτών αλλά και τον ίδιο προπονητή. Είναι πιο δεμένη ομάδα από εμάς αλλά και ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Πέρασα ωραία στον Εργοτέλη, έχω φίλους εκεί και θα τους υποδεχτώ το Σάββατο στο ‘’Γεντί Κουλέ’’».

Για τον Ρόι Κάρολ: «Είναι ένας τερματοφύλακας που διαθέτει πολύ μεγάλο βιογραφικό. Έχει έρθει με όρεξη, δουλεύει σκληρά και θα δείξει τον καλό του εαυτό. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί που δουλεύει και ακούει. Η ομάδα που ήταν τα λέει όλα για την αξία του και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook