Λεουτσάκος: “Θα ζητήσουμε να τηρηθεί η νομιμότητα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τις εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ της Super League παρακολουθούν στη Football League.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για το θέμα στο Metropolis 95.5, ενώ σε ό,τι αφορά τα κενά που τυχόν προκύψουν τόνισε πως η Football League θα ζητήσει να τηρηθούν ό,τι προβλέπουν οι νόμοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κάλυψη τυχών κενών που θα προκύψουν: «Εμείς θα ζητήσουμε να τηρηθεί η νομιμότητα, δεν μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες. Ήδη ταλαιπωρηθήκαμε πέρσι, μη γίνει το ίδιο και φέτος. Αυτό που πρέπει να γίνει στις ομάδες της Football League πρέπει να γίνει και με αυτές της Super League. Δε ζητάμε ειδική μεταχείριση για τις ομάδες τις δικές μας. H εφαρμογή του κανονισμού είναι ευθύνη της ΕΠΟ. Το θέμα είναι εσωτερικό της Super League, είχαν χθες συμβούλιο. Εμείς δεν μπαίνουμε τα εσωτερικά τους, ζητάμε να τηρηθεί η νομιμότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για το αντίθετο. Αλλιώς θα παραπονεθούμε και είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Γραμμένο».

Για το ότι πέρσι παρέμεινε ο Λεβαδειακός αντί να ανεβεί ο Αρης: «Πέρσι υπήρχαν θέματα με τον Ηρακλή που ο ίδιος δήλωσε παραίτηση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε. Δε το αφήσουμε έτσι».

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook