Στην Αθήνα παρών και ο Βασίλης Ξημέρης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κόντρα σε ένα κατηγορητήριο – “φάντασμα”, ο ΟΦΗ θα είναι ενωμένος στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ καθώς το παρόν θα δώσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης. “Υποχρέωση μου να δώσω το παρόν και να υποστηρίξω τον ΟΦΗ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά” δήλωσε στο Gentikoule.

Άλλωστε, ο Βασίλης Ξημέρης ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχει και τον τίτλο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΟΦΗ έχοντας στην κατοχή του το ποσοστό του 22% των μετοχών του συλλόγου και βέβαια η παρουσία του παίζει καθοριστικό ρόλο απέναντι σε ένα κατηγορητήριο που ισχυρίζεται ότι ο Ηρακλής Νύκταρης είναι μεγαλομέτοχος του συλλόγου!

Είμαι υποχρεωμένος να δώσω το παρόν προκειμένου να υπερασπιστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Μαχλά αλλά και την ίδια την ομάδα. To κατηγορητήριο εις βάρος του ΟΦΗ είναι αίολο και αναπόδειχτο και πάνω από όλα άδικο” δήλωσε στο Gentikoule ο Βασίλης Ξημέρης. 

Η παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε συνδυασμό με εκείνη του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού ο ΟΦΗ με τα κατάλληλα “όπλα” είναι έτοιμος να καταρρίψει κάθε κατηγορία που υπάρχει εις βάρος του. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που στο κατηγορητήριο που τίθεται θέμα μετοχών λόγω της αναφοράς του Ηρακλή Νύκταρη ως μεγαλομετόχου του συλλόγου.

Και αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Ξημέρης ταξιδεύει για την Αθήνα αφήνοντας στα… “κρύα του λουτρού” την ομάδα μπάσκετ που στην 1.00 το μεσημέρι θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα της αλλά και την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook