Τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Αρη με 2-0 στο Γεντί Κουλέ. 

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση πανηγύρισαν έντονα την μεγάλη νίκη που φέρνει τον ΟΦΗ μόνο πρώτο στην βαθμολογία και πολύ κοντά πλέον στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Πάνω στα πανηγύρια ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, που έχει βοηθήσει σημαντικά οικονομικά τον ΟΦΗ , το τελευταίο διάστημα, συνοδευόμενος από τον Κώστα Καζανάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Αλετρά και τη διοίκηση της ΠΑΕ,  έδωσε στους παίκτες του ΟΦΗ πριμ 10 χιλιάδων ευρώ για τη νίκη!

Μάλιστα παρέδωσε μετρητά τα χρήματα, στον αρχηγό της ομάδας, Ανέστη Νάστο, μέσα σε πανηγυρισμούς από τους παίκτες του ΟΦΗ.

Φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Παπαδάκης, απευθυνόμενος στους παίκτες τους είπε «σας αξίζουν συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε πετύχει. Εσείς κάνατε την σπίθα,  φωτιά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να ξέρετε ότι οι δύσκολες μέρες σας, τελείωσαν. Το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Σας το υπόσχομαι αυτό».

Ο Αντώνης Παπαδάκης ο οποίος μέσω το νομικού του, Γιάννη Καραισκάκη μετέχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και όπως λέει ο ίδιος έχει γεννηθεί στα Καμίνια και είναι ΟΦΗ από μικρό παιδί.

Με τη σειρά του, ο Κώστας Καζανάκης και αυτός συγκινημένος ανέφερε στους παίκτες ότι «τιμάτε τη φανέλα του ΟΦΗ και αυτή θα σας τιμήσει. Σας ευχαριστώ όλους».

Να σημειωθεί ότι εκτός από το έξτρα πριμ από τον Αντώνη Παπαδάκη, οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιραστούν από τη διοίκηση, ένα σημαντικό μέρος από τις εισπράξεις του αγώνα και άλλα χρήματα που έχουν μαζευτεί τις τελευταίες μέρες, για να κάνουν οι ποδοσφαιριστές Πάσχα με τις οικογένειες τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook