Προβάδισμα Μπουλούτ για το αριστερό πλευρό της άμυνας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη καθώς πέραν των Σίσιτς, Μάντζιου προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει αποκτήσει ο Ερόλ Μπουλούτ.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο “Αναστό” στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Τούρκος μεσοαμυντικός έχει το “πάνω χέρι” για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας έναντι του Μηνά Πίτσου. Ο 35χρονος έχει καλύψει την θέση του αριστερού μπακ και στο περσινό πρωτάθλημα έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις.

Πέραν του Ερόλ Μπουλούτ, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν βασικοί οι Μίρνες Σίσιτς και Βαγγέλης Μάντζιος που θα κάνουν ντεμπούτο στην αρχική 11αδα του ΟΦΗ.Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ θα τον πλαισιώσουν ο Βαγγέλης Μάντζιος στην κορυφή και στην δεξιά πλευρά θα παίξει ο Φώτης Παπουλής.

Όσον αφορά την υπόλοιπη 11αδα, δεν πρόκειται να σημειωθούν θεαματικές αλλαγές. Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Γεωργίου – Ταυλαρίδης.

Ερωτηματικό αποτελεί η τριάδα της μεσαίας γραμμής και αυτό συμβαίνει επειδή η συμμετοχή του Σουμπίνιο αποτελεί ένα ερωτηματικό. Σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Βερόν, Κάλαϊτζιτς και από εκεί και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από την συμμετοχή του Βραζιλιάνου. Αν αγωνιστεί θα πάρει θέση στον άξονα ενώ σε διαφορετική περίπτωση πιθανότερος αντικατάστατης του είναι ο Χόρχε Λόπεζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook