Απόβαση στην Τούμπα ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέσσερα χρόνια μετά την μεγαλειώδη παρουσία τους στην Τούμπα, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι έτοιμοι να βρεθούν ξανά στην Θεσσαλονίκη για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας καθώς διοργανώνεται εκδρομή για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής.

Άλλωστε, είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναντηθούν ξανά οι φίλαθλοι του ΟΦΗ με εκείνους του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό του περασμένου Απριλίου. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν άριστες σχέσεις και αυτό αναμένεται να φανεί και στο παιχνίδι της 16ης Οκτωβρίου.

Όπως ανακοίνωθηκε από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, διοργανώνεται εκδρομή με πτήση τσάρτερ για την Θεσσαλονίκη. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία των συνδέσμων προκειμένου να εγγραφούν και να δηλώσουν συμμετοχή.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων

Οι σύνδεσμοι φίλων ΟΦΗ,ΚΡΗΤΕΣ4- ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και SNAKES -4 HERACLION CLUB  σας ενημερώνουν ότι διοργανώνεται εκδρομή για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή να περάσουν από τους συνδέσμους να δηλώσουν συμμετοχή καταβάλλοντας ένα ποσό προκαταβολής.
Περισσότερες  πληροφορίες στα γραφεία των συνδέσμων.
KΡΗΤΕΣ 4 “ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

SNAKES 4 HERAKLION CLUΒ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook