“Οι παίκτες του ΟΦΗ έβαλαν την ομάδα πάνω από τους εαυτούς τους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Πουρτουλίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις συγκρίσεις Ηρακλή-ΟΦΗ: «Δύσκολες καταστάσεις και οι δυο, αλλά διαφορετικές. Είναι θετικός άνθρωπος ο Παπαδόπουλος και προσπαθεί να βλέπει το καλό σε κάθε κατάσταση. Βασίζεται στους ποδοσφαιριστές και τους μιλάει ειλικρινά και αυτό τους κερδίζει. Ότι μπορεί το παλεύει. Μπαίνει μπροστάρης και εσύ ακολουθείς. Με τον Ηρακλή έγινε αγωνιστική υπέρβαση. Στον ΟΦΗ δημιουργήθηκαν θέματα ενώ υπήρχε ένα καλό ρόστερ από το καλοκαίρι, η ομάδα ξανά χτίστηκε το Δεκέμβριο, υπήρχε τρομερή πίστη από την ομάδα, ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και η ομάδα γράφει ιστορία. Του αρέσουν οι ευθύνες. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη ο κόουτς. Πάντα σε μια περίπτωση ξέρεις τα μισά. Φαντάσου τι άλλο θα μπορούσε να είχε γίνει αν τα ήξερες όλα. Πάντα ότι γίνεται είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας. Εγώ είμαι περήφανος για τους παίκτες, τους αξίζουν συγχαρητήρια, έβαλαν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους και πολλοί κινδύνεψαν και τις καριέρες τους», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Άρης έχει έμπειρο ρόστερ και δίκαια οι δυο ομάδες επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία. Η Παναχαϊκή με εντυπωσίασε στο ξεκίνημα της χρονιάς και η Δράμα βέβαια το πάλεψε. Το καλό ποδόσφαιρο συνδυάζεται και με τα αποτελέσματα. Στο παιχνίδι με τον Άρη πιάσαμε το μισό της απόδοσή μας και το κατακτήσαμε».

Για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λιγκ: «Από μόνο του θα είναι εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό. Και οι δυο ομάδες έχουν πολύ κόσμο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν αμφότεροι είναι να έχουν μάθει από τα λάθη τους και να είναι δυνατές και ανταγωνιστικές. Αυτός είναι ο δρόμος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

Για το αν παρακολουθεί τον Ηρακλή: «Είμαι δεμένος με την ομάδα, αυτό το ξέρουν όλοι. Με πήρε πάρα πολύ από κάτω που έπεσε ο Ηρακλής το καλοκαίρι. Χάσαμε σχεδόν όλοι τα λεφτά μας. Εύχομαι να αναγεννηθεί και πάλι η ομάδα. Μιλάω με τα παιδιά, ακόμα συζητάμε γι΄ αυτό που έγινε πέρυσι. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Μπορώ να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου τον σύλλογο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook