Θέμα: Μάνος – “Κούτσια” έχουν “πετύχει” τα 43 από τα 59 γκολ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και τα ρεκόρ που δημιουργούνται συνεχίζουν να συναρπάζουν. Δημήτρης Μάνος και Βασίλης Κουτσιανικούλης έχουν συμβολή στα 43 από τα 59 γκολ που έχει πετύχει ο ΟΦΗ.

Μπορεί ο Δημήτρης Μάνος να οδηγεί την κούρσα με τους σκόρερ έχοντας πετύχει 19 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να έχει σκοράρει 9 φορές ακόμα όμως η αξία των εμφανίσεων τους μεγαλώνει εάν βάλουμε στην εξίσωση και τις ασίστ που έχει δώσει κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Και είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι Μάνος, Κουτσιανικούλης δεν έχουν συμβάλει στα 13, μόλις γκολ του ΟΦΗ από τα 59 που έχει πετύχει η ομάδα.

Ο Δημήτρης Μάνος πέραν των 19 γκολ που έχει, μετράει και 8 ασίστ – κάτι που σημαίνει ότι από αυτές έχουν επιτευχθεί (συνολικά) 27 τέρματα. Στην συνέχεια ακολουθεί και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ – άρα έχει συμβολή σε 16 ακόμα. Συνολικά οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμβάλει σε 43 φετινά γκολ – ένας αριθμός τρομακτικός που δείχνει και την μεγάλη συνεισφορά τους στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook