Στο φουλ οι μηχανές για τη νέα χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε οι διακοπές του Πάσχα δεν σταματούν τους ανθρώπους του ΟΦΗ από την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς καθώς έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στον ΟΦΗ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σαιζόν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει κανένας να περάσει ο σύλλογος τα περσινά. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει από τώρα τις επαφές και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου όπου βέβαια όλα έχουν αφετηρία και τερματισμό την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου. Από αυτό το κομμάτι θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός και στόχος είναι να κλείσει το κεφάλαιο του “Παπ” μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος που αφορά την υλοποίηση του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Παπαδόπουλος έχει αναφέρει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στο “τιμόνι” του ΟΦΗ με τις προοπτικές να είναι θετικές. Στην συνέχεια θα πάρουν σειρά οι κινήσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και το πως σκοπεύουν στον ΟΦΗ να κινηθούν με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στο τέλος της περιόδου και το που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στην διοίκηση του ΟΦΗ ξεκινούν τον σχεδιασμό σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου η ομάδα να έχει εύρυθμη λειτουργία και να μην υπάρξουν τα παρατράγουδα της φετινής περιόδου. Ήδη έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός με προβλεπόμενα έσοδα ώστε να κυλήσουν όλα ρολόι και να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την διάρκεια της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, πολύς λόγος γίνεται (κυρίως από την Αθήνα) για την τηλεοπτική στέγη της επόμενης περιόδου ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο καθώς στον ΟΦΗ θέλουν να ζυγίσουν τις καταστάσεις και με βάση το καλύτερο για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook