“Είμαστε ΟΦΗ, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης και ζήτησε σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Εχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί». Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε την Τρίτη (10/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τους παίκτες του ΟΦΗ, στην πρώτη προπόνηση, μετά το πενθήμερο ρεπό που τους  έδωσε λόγω του Πάσχα.

Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε την Τρίτη (10/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τους παίκτες του ΟΦΗ, στην πρώτη προπόνηση, μετά το πενθήμερο ρεπό που τους  έδωσε λόγω του Πάσχα.

Στην ομιλία του, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ζήτησε από τους παίκτες, να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο που είχαν μέχρι σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια και με σοβαρότητα, συνέπεια και σεβασμό στο όνομα της ομάδας.

«Προέχει να να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση, που έχουμε σήμερα. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί» πρόσθεσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook