“Ο Παπαδόπουλος είναι “πατέρας” όλων των παικτών του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το mach programme του αγώνα της Δόξας με τον ΟΦΗ φιλοξενεί συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυρίδη και το Gentikoule σας την παρουσιάζει. “Ο κόσμος του ΟΦΗ σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα σου” τονίζει παλαίμαχος γκολκίπερ που είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην Κ19 της Δόξας Δράμας.

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες των ελληνικών γηπέδων, Δραμινός στην καταγωγή και προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων Κ19 της Δόξας, ακτινογραφεί τον σημερινό μας αντίπαλο. Η επιλογή του να μιλήσει στο πρόγραμμα αγώνα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς η κρητική ομάδα ήταν ο τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Υπάρχουν διαφορές στον ΟΦΗ από την περίοδο που ήσουν μέλος στην ομάδα; «Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ και άλλαξαν αρκετά πρόσωπα στην ομάδα, σε παίκτες, αλλά και στη διοίκηση. Η οικονομική κατάσταση είναι περίπου η ίδια με τότε, αλλά ομάδα και προπονητής καταφέρνουν και ξεπερνούν αυτά τα προβλήματα, όπως και τότε».

Κρίνεις πετυχημένη τη φετινή του πορεία; «Μέσα από τόσα προβλήματα κατάφεραν να έχουν τον ΟΦΗ πρώτο. Αυτό κάνει την επιτυχία να είναι ακόμη πιο μεγάλη και προφανώς είναι επιτυχημένη χρόνια».

Πώς εξηγείς το γεγονός ότι οι παίκτες παρά τα οικονομικά προβλήματα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό; «Ο κόσμος του ΟΦΗ σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα και να χαίρεσαι που αγωνίζεσαι. Δε μπορώ όμως να παραβλέψω τον «καπετάνιο» της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος περνάει ψυχή στους παίκτες και είναι πατέρας όλων».

Πώς βλέπεις το μέλλον των Νέων της Δόξας; Ο γιος σου ακολουθεί τα βήματά σου; «Είναι η πρώτη χρόνια φέτος για την Κ19 της Δόξας και γίνεται μία καλή και αξιόλογη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο και από τα ταλαντούχα παιδιά που έχουμε. Σίγουρα θέλουμε δουλειά και καλύτερη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, για να δυναμώσουμε τη μεγάλη Δόξα με δραμινά παιδιά, που θα νιώθουν το βάρος της φανέλας και θα την πάνε ψηλά. Όσο για τον γιο μου… είναι μέλος αυτής της ομάδας και προσπαθεί, όπως όλα τα παιδιά για συνεχείς βελτιώσεις σε προπονήσεις και αγώνες, για να μπορεί να έχει ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Υγεία και όρεξη να έχουν όλα τα παιδιά και στην πορεία θα ανταμειφθούν»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook